Szilveszteri futás

A régi futócsapat minden évben összejön szilveszter délelőtt egy közös futásra. Ez néha csak 3 km, de volt már 9 km is. Nem is annyira a futásról van itt szó, inkább egy jó buli. Trombitával a kezünkben szaladunk és fújjuk, miközben sztorizgatunk. Furcsán is néznek ránk az utcán.

szilveszteri_futas_palya.jpg

A mai talákozó Princz Zolinál lesz 10 órakor Csepelen a komp környékén. A kis Duna partján fogunk futni. Én viszont gyűjtöm a kilométereket, ezért Forma-1-est játszom: 8 órás indulással lefutok Szigethalomról a kis Duna mentén a Pinyóhoz.

Egy kiállásos taktikát választottam: 5 km-nél van egy Horgász büfé, ott frissítek (természetesen az alkalomhoz illően sörrel), aztán futás tovább az ideális íven Csepelre. Muszáj az ideális íven mennem, mert akár 10 métert is nyerhetek a szinte végig egyenes szakaszon!!!

szilveszteri_futas_terkep.jpg

Az öregfiúk csapatunk:

szilveszteri_futas_oregfiuk.jpg
Felső sor balról: Szuflavéder, Béres attila (Ironman), Szekeres Ferenc (maraton: 2:12:35), Tomoga János (30km: 1:36:15), alsó sor balról: Princz Zoltán (1990 től francia idegenlégió), Tomoga Péter (1500m: 4:06), Madaras istván (1500m: 3:52).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .