Családi tekerés és kempingezés a Balaton körül – Befejező rész

A negyedik napon a balatonlellei strandig meg sem álltunk, ott egy gyors ebédet követően egy 10 perces nagy zuhi csapott le ránk. Itt is hamar felszáradt minden és pikk-pakk mentünk tovább. Ezen a napon semmi extra nem történt. Áttekertünk Siófokon és már vártuk a sóstói kempinget. 63 km volt az aznapi adag és 221 km-nél jártunk.IMG_7657

Ez a nagy kemping már csak 12 km-re volt Aligától, a kiindulási pontunktól. Este megettünk egy hatalmas pizzát és 10-kor már aludtunk is.

Másnap reggel 12 km várt ránk, hogy a túránk 5. napján zárjuk a kört, és persze el is kellett érni Aligán a hazafelé tartó vonatot. Néhány km-re az aligai állomástól elbúcsúztunk a dombtetőn a balcsitól:

IMG_4834

Fehérvárig „marhavagonban” utaztunk:

IMG_4845Fehérvártól légkondis vonattal jutottunk vissza Budatéténybe a Camponához. Ott még rám várt a feladat, hogy a vasúti sínek feletti fölüljárón áttoljam mind a négy bringát. Timi azért megpróbálta az elejét:

IMG_7690Kb. 14 km-t tekertünk még hazáig és megcsináltuk. A vége 248 km volt. Összesen 17 óra 17 percet tekertünk az 5 nap alatt és picivel 15 km/óra alatt volt az átlagsebességünk. Remek volt, szerintem jövőre is megyünk. Otthon, édes otthon az érkezés után:

IMG_7697A túránk első három napjának történetét itt találjátok: első nap, második nap, harmadik nap.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .