Egy okos alkalmazás miatt kerültem az asztal alá…

Ahogy a nagy filmeken lenni szokott, kezdjük a záróképpel:

IMG_1661

A képet egy kedves kolléganőm készítette és másnap küldte át, de én nem is értettem. Hogy kerültem az asztal alá?? He?! Elkezdtem keresni a magyarázatot, de egymásnak meglehetősen ellentmondó válaszokba botlottam. Aztán a telefonomon található fotók sok mindenről árulkodtak, végül nagyjából összeállt a kép.

Céges bulit tartottunk pár hete, kerti grill parti volt. Az iMagazin munkatársai forgattak a kertben, természetesen egy okos kiegészítőt teszteltek, egy koktélkészítő mérleget, amelyet iPadről egy okos alkalmazással lehetett vezérelni.

IMG_1637

Az iPad kiírta, melyik koktél összetevőt kell éppen a pohárba önteni és szólt ha a mennyiség már a receptnek megfelelő.

Na itt történhetett a baleset, mert szerintem Rédey Laci (RED) főszerkesztő, aki nekem is kevert egy koktélt, vélhetően szándékosan felcserélte a tequilát a narancslével, tehát baromi sok tequila és kevés narancs lé került a koktélomba. Találtam is a telefonomon egy videót erről:

Egyébként volt még itt egy furcsa kép, ahol sertéscsontok vannak olyan gyönyörű ropogósra grillezve, hogy esküszöm beleharapnék. Ilyet? Tiszta másnaposok… 😉

IMG_1635

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .