Műtétre hangolva

Miután az ultrahangon kimutatták, hogy sérvem van, keresnem kellett egy sebészt, aki mielőbb megoperál. Ajánlottak is egy dokit és már le is beszéltem vele mindent. Természetesen márciusban tudott volna műteni normál esetben, de találtunk megoldást arra, hogy a műtét még idén megtörténjen. Élhetnék ezzel a sérvvel akár életem végéig is, de én nem túlélni akarok, hanem meggyógyulni és újra rendesen sportolni. A műtét időpontja december 18.

A hasi fájdalmak miatt a doki még egy urológiai vizsgálatot is kért tőlem, hogy kizárjunk bizonyos dolgokat. Az urológus nagyon meglepett. Le kellett tolnom a gatyámat és megmogyorózott. Olyan átéléssel csinálta, hogy már megijedtem, alig vártam, hogy vége legyen. Egy héttel később vissza kellett mennem(most pénteken), és akkor jött a rémálom. Azt mondta, hogy könyököljek fel arra az izére, mert most megnézi a prosztatámat. 45 éves vagyok, életem első prosztata vizsgálata volt. Elvesztettem második szüzességemet. Csak arra lettem figyelmes, hogy az egyik ujjára felhúz valami gumi félét, aztán valami síkosítóval egyszer csak pifff…. asse tudtam hol vagyok. Azt mondta közben: “nagyon szép gesztenye méretű, hibátlan” Aztakurva… De legalább minden negatív….

Altatásban történik a műtéti beavatkozás és még aznap, hat órás megfigyelés után haza is engednek. Csütörtökön megvoltak a laborvizsgálatok, minden eredményem negatív lett. Körbe is néztem a helyszínen, ahol műteni fognak:

IMG_0639

Kedden lesz még egy találkozóm az aneszteziológussal, aztán 18-án 10 órakor kés alá fekszem. A hipochondriám természetesen most is keményen dolgozik, nem is merem már nézni a felhők játékát. Vajon szent Péter fog kelteni a műtét után, hogy “balra tessék, arra a pokol”, vagy az altatóorvos pofozására ébredek majd? hmmm…

Az elmúlt évekkel ellentétben most nem tehetem meg, hogy az utolsó pillanatban veszem meg a karácsonyi ajándékokat. Ilyen még nem volt soha, már mindent megvettem. December 18-ig mindent el kell rendeznem. A karácsonyfát is talpba kell faragnom, mivel a műtét utáni pár napban szigorúan feküdnöm kell, csak 3 nap után kell majd egyre többet mozognom. A lányaim mindenben segítenek és ez baromi sokat segít nekem. A doki azt mondta, hogy Karácsonyra partiképes leszek, jelentsen ez bármit is.

És még van 25 nap 2015-ből…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .