2016-os tervek

Réges-régen, amikor kb. öt éves volt a gyerekem, odaadtam neki a Tesco/Auchan karácsonyi játékokat tartalmazó újságot, hogy karikázza be mit szeretne kapni a Jézuskától. Természetesen minden játékot bejelölt kivétel nélkül.

Valahogy így voltam én is a versenynaptárral, amikor a múlt héten elkezdtem tervezgetni az idei évet, mindent be akartam jelölni. Szeretnék pályán, terepen, és aszfalton is versenyezni, 400 métertől a maratoni távig mindenen. Ezen kívül egy mini, egy rövid, és egy féltávú triatlont is tervezek még. Összesen végül 31 versenyt jelöltem be a naptárban.

BSI versenyeken eddig csak egy-kettőn indultam évente, idén (csak idén) viszont ez csodával határos módon megváltozik. Azt történt, hogy a cégünk benevezett kb. 50 főt a tavalyi Spar maratonra, de egy új termék bevezetése miatt sajnos nem tudtunk csapatban elindulni. A befizetett nevezéseket viszont 2016 év végéig más BSI versenyeken “lefuthatjuk”, így az öböl félmaratonra és a Vivicittára már be is neveztettem magam. Idén olyan BSI versenyeken is el fogok tudni indulni, amelyeken eddig még soha nem vettem részt.

Az idei időterveim a következők:

1. 1500m 5 perc
2. 5 km 18:20
3. 10 km 38’
4. Félmaraton: 1:26’
5. Maraton: 3:05

És íme a tervezett futóesemények:

Képernyőfotó 2016-01-29 - 8.33.09

Szép kis tervek, remélem sokat enged majd teljesíteni a Jézuska.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .