Nike óra kicserélve

Már angelday is megírta futóblogon, hogy december elején beruháztam egy Nike órára, mert nem akartam telefont vinni a futásokra. Addig ugyanis a telefonnal használtam a Nike running alkalmazást. Decembertől viszont már ezzel a GPS-es órával mértem a futásaimat. Fél év után meg is osztottam itt a tapasztalataimat.

Aztán nyáron észrevettem, hogy rozsdásodnak a hátlapján a csavarok és két helyen is megy szét a szíja. A múlt hétvégére olyan állapotba került, hogy már nem tudtam tovább húzni a cseréjét.

fotó 2

Beballagtam a blokkal a West End-ben található Nike boltba, ahol szó nélkül ki is cserélték az órát. Ezúttal egy fehér modellt kaptam, mert fekete nem volt. Annyi baj legyen. Nem fejlesztettek rajta semmit, ugyanaz a konstrukció, de a garancia legalább újraindult.

óra

Kilenc hónapig hónapig ez is kihúzza, aztán vajon majd ezt is ki kell kicseréltetnem? Vélhetően igen. Várom már az Apple óráját, remélem jövő kedden be is mutatják a keynote-on. Vajon így fog kinézni?:

iwatch_concept_ifoyucouldsee-250x314

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .