Holnap a Ferihegyi reptéren versenyzek a kifutópályán – Runway

Részlet a levélből, amit a Nike-tól kaptam. (A többiről majd beszámolok):

„A rendezvény 2014. szeptember 6-án, szombaton lesz a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Az 1-es terminálban gyülekezünk, ide könnyű eljutni akár vonattal a Nyugati pályaudvarról, akár tömegközlekedéssel Kőbánya-Kispestről. Ha autóval érkeztek, akkor parkolni a terminál előtti őrzött parkolóban lehet, díjmentesen.

A gyülekező időpontja: 9.00 és 9.30 között érkezettek meg mindenképpen, mert hagyni kell időt a rajtszámfelvételre és a biztonsági ellenőrzésre.

Az érkezés után a csapattársatokkal közösen kell felvennetek a rajtcsomagotokat, ami tartalmazza a rendezvény hivatalos, rajtszámmal rendelkező pólóját, az időméréshez szükséges chipeket, illetve a csomagmegőrzőhöz használatos zacskókat is. Fontos: csak együtt vehetitek fel a rajtcsomagot, méghozzá a személyi igazolványotok/útleveletek felmutatásával, illetve a csapatszámotok bediktálásával, ami az alábbi:

6120     Petrik Bernadett, Szabados Károly

Ezután, ha szükséges, használhatjátok az erre a célra kialakított öltözőket, illetve a rajtszámfelvétellel szemben lévő csomagmegőrzőt is. Fontos: a kifutópályára csak a telefonotokat és/vagy futóórátokat vihetitek magatokkal, minden mást vagy az autóban vagy a csomagmegőrzőben KELL hagyni. Erre a biztonsági előírások miatt van szükség.
A rendezvény hivatalos pólóját viselni KELL, erre felvenni semmit sem lehet, maximum alá, de a kifutópályán való tartózkodáshoz, illetve a versenyen való részvételhez ez elengedhetetlen.

Az öltözés, csomagmegőrzés és mosdó használata után kövessétek a “Futópályára” feliratú táblát, és irány a biztonsági ellenőrzés. Ha ez megvan, akkor a reptéri buszok folyamatosan kivisznek titeket a versenyközpontba, a kifutópályára. Itt a Nike cipőteszt-busza vár, ahol a legújabb Nike futócipő-modelleket próbálhatjátok ki, akár a verseny idejére is. A 11 órás rajt előtt közös bemelegítés lesz majd.

Fontos: a beton kifutópályát nem szabad bármilyen irányban sem elhagyni, úgy is mondhatnánk, hogy fűre lépni tilos!

A versenyközpontban mobilvécéket állítunk fel, illetve féltávnál frissítőpontot is találtok majd.

Mint említettük, a verseny váltóverseny, a táv 2×6 kilométer, azaz fejenként 6 kilométer. A verseny előtt beszéljétek meg, hogy ki-melyik szakaszt futja. A kifutópálya 3 kilométer hosszú, azaz egy ember oda-vissza fut majd. Egy darab lábra köthető chipetek lesz, amit majd 6 kilométernél, azaz a visszaérkezéskor kell átadni a “Váltózóna” felfestésű területen.
A célbaérkezés után a buszok folyamatosan szállítanak vissza titeket a terminálba, de ha esetleg siettek, akkor már a szakaszotok teljesítése után is visszamehettek.

Ami fontos: ha egyszer visszamentetek a terminálba, akkor nem jöhettek ki többet a kifutópályára. Kísérőket is szeretettel látunk, de ők csak a terminálban lehetnek veletek, illetve a terminál teraszára mehetnek ki verseny közben, a kifutópályára nem jöhetnek ki.
A verseny végén, 12.30 és 13 óra között kerül majd sor az eredményhirdetésre a terminálban.

A Nike a 3 leggyorsabb csapatot díjazza, az első helyezettek fejenként 50, a második helyezettek fejenként 25, a harmadik helyezettek fejenként 15 ezer forintos vásárlási utalvánnyal gazdagodnak majd.”

Na most akkor aludjak nyugodtan? 🙂

1 thoughts on “Holnap a Ferihegyi reptéren versenyzek a kifutópályán – Runway

  1. Visszajelzés: Runway Ferihegy | Szuflavéder blogja

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .