10.000 km okosan mérve

A mai nap jubiláltam. Okos alkalmazással futott kilométereim száma ma hajnalra elérte a 10.000 km-t. Nem igazán csigázott fel ez a dolog, és úgy tűnik, hogy az alkalmazást sem készítették fel arra, hogy ilyen esetben dobjon valami gratulációt további motivációnak. Mintha misem történt volna, csak kiírja:

Képernyőfotó 2015-07-21 - 9.34.54

Mégis milyen klassz, hogy szinte pontosan tudja az ember mennyit futott. Bármikor visszanézhetem a futásaim adatait és megnézhetem a térképen, hogy hol, melyik cipőben és milyen időjárási körülmények között futottam. Ez a része tényleg klassz.

2011-ben kezdtem el valamikor okostelefonnal mérni a futásaimat. De külön futónaplót is vezetek. (excel táblázat) És ez utóbbi a pontosabb. A rövid résztávos edzéseken például nem indítom el az okosalkalmazást, de ezeket is vezetem a naplómban. A SYMA fedettpályán nincs gps jel, nem lehetett használni, mérni. stb.

Szóval a 10.000 km csak egy nagyságrendi szám, túl nagy jelentősége nincs. Mégis irigylem kicsit azokat, akik már ebbe születtek bele. Szívesen visszamennék egy 30 évvel ezelőtti futásomhoz, megnézni a részleteket, de a legpontosabb napló akkor is a kézzel vezetett napló marad.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .