A futás fertőz: Handrás is elkezdte!

Az ország legnagyobb Apple bloggere ma elkezdte a futóedzéseket. Tavaly ősszel, amikor az Apple bejelentette az Apple watch-ot ő kategórikusan kijelentette, hogy ha meglesz az óra akkor ő bizony futni fog. Én csak legyintettem az amúgy dohányzó iStyle cégvezető kijelentésére, de ma jelét adta, hogy tényleg komolyan gondolja a dolgot.Képernyőfotó 2015-04-18 - 14.19.03

Bár a termék iránt is elhivatott, de szerintem inkább az egyre növekvő „úszógumik” miatt kezdte el az edzéseket. Még nincs jó futócipője sem, így egy 10 éves csukában  ment ki ma egy bő 2 km-re:

IMG_9845

A futás után átküldte az első edzése adatait:

IMG_2222

És még egy rövid beszámolót is küldött:

Végig szar volt, azt hittem kiköpöm a tüdőmet. Ebben a szar cipőben végig fájt a lábfejem, ez nagyon idegesítő volt végig. Szóval kurvára nem esett jó, de csináltam, mert tudom, hogy jót tesz. Amúgy végig arra koncentráltam, hogy kapjak levegőt.

Kicsit azt vártam, hogy ezek után azt mondja majd, hogy: „soha többet”, de ő csak lelkesen folytatta:

Holnap is kimegyek futni, mert egyelőre munka után, hétköznap nem tudom ezt elképzelni. Amúgy egy szőke csaj futott velem szemben és amikor mellém ért mosolygott rám. Szerintem én egy „haggyá má b+, mingyá meghalok” tekintetet küldhettem neki. 🙂

Fogja ezt ő még élvezni és már előre borítékolom, hogy mához egy évre saját egyesülete lesz és jó példát mutatva ezrek életét fogja egészségesebbé varázsolni.

Hajra handras!

1 thoughts on “A futás fertőz: Handrás is elkezdte!

  1. Visszajelzés: Az első közös futás Handrással | Szuflavéder blogja

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .