Asics dráma a mosógépben

Tegnap este betettem a melegítőimet, futógatyáimat az Asics (360 km van már benne) és a Nike cipőmet a mosógépbe, hogy a mai versenyen – a hagyományokk szellemében – tiszta cuccban tudjak indulni. Csináltam a dolgom közben, de Timi szólt, hogy szenved a mosógép. Két pár cipővel és a melegítőkkel telepakolva szenved, persze, így nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a dolognak.

Este tízkor kinyitottam a mosógépet, hogy kiteregessek. Ekkor jött a dráma. Az Asics csukám balosa beszorult és a gép egy csíkot metszett a talpába és a belső talpéléből is kiharapott egy darabot. Kérdéses, hogy tudok-e még futni benne és hogy mennyit. Pedig úgy szeretem. 🙁

fotó 2 DSC_8729

A lemorzsolódott gumidarabok átvették az öblítő szerepét és minden futócuccom gumiszagú lett. Timinek a teregetés után az volt a legnagyobb baja, hogy gumiszag lett a lakásban.

Függöny!

4 thoughts on “Asics dráma a mosógépben

  1. Most alaposan megleptél… :-/
    Eddig úgy tudtam, hogy csak az amatőrök mosnak futócipőt gépben (mondjuk egyes gépeken van állítólag kimondottan sportcipő-program), a profik a felső részt könnyű kefével, a talprészt szivaccsal vagy ronggyal tisztítják. Én is csak akkor mosom ki gépben a futócipőim, amikor nyugdíjazom őket aktív pályafutásuk (érted: PÁLYA-FUTÁS, muhaha…) után.

  2. Ez az első balasetem! 30 éve csak a mosógépben mosom a cipőimet. Nekem bevált, így lesz igazán tiszta.

  3. Visszajelzés: Asics cipőteszt – státusz | Szuflavéder blogja

  4. Visszajelzés: Asics cipőm 1000 km után | Szuflavéder blogja

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .