Levelet hozott a postás

Egy levél, amit minden évben várok. Egy igazi levél, amit mindig örömmel bontok ki: a várpalotai félmaraton versenykiírása. Ma már ritkaság számba megy, hogy postai kézbesítéssel kapjunk hírt egy futóversenyről. Ennek mindig lesz varázsa.

IMG_9657

A versenynek amúgy van egy teljesen inaktív Facebook oldala, ahol 2012-ben volt először és utoljára bejegyzés. A kiírásban szereplő varpalota.hu linken sincs semmi információ a versenyről, így csak ez a szórólap marad.

2011 óta indulok itt és egészen tavalyig minden évben javuló formát mutattam:

  • 2011: 1:32:31
  • 2012: 1:31:58
  • 2013: 1:31:01

Minden évben jól ment itt a versenyzés és pont azon gondolkoztam, hogy ez tényleg az a versenyhelyszín, ahol egyszerűen nem mehet rosszul a futás? 2014-ben (a beszámolóm itt olvasható) a gerincem miatt 10 km után lelassultam és éppen csak bevánszorogtam a célba. Egy érdekesség még, hogy az utóbbi években nekem ez az év utolsó rövid gatyás versenye. Kell a vastag bemelegítőkrém, mert 10 fok körül szokott lenni induláskor, de menet közben néhány fokkal feljebb megy a hőmérséklet, így nekem ideális futóidő.

A verseny egyébként pénzdíjas, nem is csoda, hogy az eddigi győztesek között nagy nevek szerepelnek:

IMG_9661

Természetesen beírtam a versenynaptáramba, és a tervem pedig egy 1:30-on belüli idő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .