Ultrabalaton előkészületek

Ahogy azt már megírtam, Béres Attilát kísérem kerékpáron jövő szombaton miközben fut egy kört a Balaton körül. Átvettem a rajtszámomat, a karszalagot, és egy csomag zewa 10-es zsepi is volt a rajtcsomagban. A szervezők ezek szerint biztosan tudják már, hogy a végére a bringás kísérők is besírnak majd.

UB

Az időjárás nagy kérdés volt idáig. Most már jó időt mondanak, 28 fok lehet a legmelegebb napközben, éjjel pedig 15 fok. Néhány napja még esőt jósoltak aznapra, így fostam is rendesen mekkora szívás lesz ez kísérőként, de most már talán megnyugodhatok.

Előző este lemegyünk tészta partizni Atival és a nyaralójukban alszunk, amely szerencsére nincs messze a másnapi rajt helyszínétől. A rajtot reggel 6-ról előbbre hozták 5:30-ra, így majd még “gyorsabban” kell aludnunk.

Kicsit megsértődtem Attilára, mert az első 50 kilométerre – a belegyezésem nélkül – “nyulat” szerződtetett magának Druskó Zsófia személyében, azért, hogy ne fussa el az “elejét”, vagyis ne fusson gyorsabban 6 perces iramnál. Nem nézte ki belőlem, hogy én is képes vagyok egy adott tempót diktálni neki a kerékpáron. Ezért lehet, hogy nem vele alszom péntek este 😉 Mindegy, fog ő még energiazselét kérni tőlem menet közben 😉

Nagy kaland lesz ez, az már egyszer biztos. Készítettem egy balatoni kötelező kaja kívánságlistát:
Hekk, keszeg, halászlé, tejfölös lángos, palacsinta, gofri, ezekből mind akarok enni. A nevezetes kajákon kívül megnézném Tihanyt menet közben és egy jó fröccsöt is innék valahol Badacsony környékén. A fonyódi kilátóba is fel szeretnék menni és legalább 2-3 helyen pancsiznék is a magyar tengerben. Tele vagyok tervekkel, remélem Attila maximálisan támogatni fog ezekben, hogy jól érezzem magam. Azt ígérte egyébként, hogy ha nem bírom, akkor majd segít, hogy átessek a holtponton. Szóval jó kezekben vagyok. 🙂

Nem sok bringa kilométer van a lábamban, nem igazán kerítettem rá időt, főleg a pályaedzésekre koncentráltam, de ma azért – egy délelőtti 15 km futás után – mentem egy 60 kilométert, hogy érezzem az ízért. A fenekemmel biztos nem lesz gond, attól nem félek.

Tudósítással is készülök természetesen, folyamatosan töltöm fel a képeket a flickr oldalamra, lehet minket követni, drukkolni. Ha tudok akkor menet közben a facebookra is teszek fel majd pár fotót, és persze GPS-t is akasztok magunkra. Majd ezen linken lehet bennünket követni: http://www.mapmytracks.com/kamax

Valamint ezen a linken  szeretnék folyamatosan posztolni mi minden történik velünk. Aki kíváncsi rá frissítse a linket, a legfrissebb történések kerülnek felülre. Aztán lehet az is, hogy nem írok semmit, nem érzem még igazán át mit enged meg majd az ottani helyzet.

Tehát nem mondom azt, hogy minden tekintetben felkészültünk, de az 5:30-cas rajtnál egészen biztosan ott leszünk. Hajrá mi!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .